сряда, 13 юли 2011 г.

Пластирите, алтернатива на стандартните медицински методи за лечение на високо кръвно

При лечението на високо кръвно вече има алтернатива на традиционните лекарства, които предписват лекарите.
Това са Тибетските пластири за високо кръвно. Те са  новост за нашата страна. Няма друг начин за регулиране на високо кръвно, който толкова неусетно и лесно да се справя с високото кръвно.
Как действат Тибетските пластири за високо кръвно? Те използват метода на снабдяване на нашия организъм с лекарства през кожата.
Снабдяването с лекарства през кожата е чудесна алтернатива пред тази на приемането им през устата. Пациентите често забравят да си вземат лекарството или пък им дотяга от тази ежедневна дейност, особено ако се налага да пият лекарства по няколко пъти на ден.
Освен това приемането на лекарства през кожата заобикаля гастроинтестиналния тракт и ще предотврати дразнения на стомаха. И не само това приемането на лекарства по този начин води до постоянно абсорбиране на лекарството през целия ден, което е за предпочитане пред ударното приемане им  през устата.
Тези предимства се използват при производството на съвременните продукти за трансдермално приложение като пластири и лепенки.
През  последните години учените от Китай  разработват  производството на пластири за високо кръвно. Те съчетават предимството на съвременната трансдермална медицина и традиционна китайска рецепта. Резервоарът на пластирите за високо кръвно съдържа само билки грижливо подбрани от Тибетските поляни и съчетани, така че да регулират високото кръвно налягане и облекчават неговите симптоми.
Билките проникват през кожата благодарение на биомагнита, който спомага преодоляването на горния слой на епидермиса.


Няма коментари:

Публикуване на коментар